12.10.2020. 10:55
0
Policija otkrila kanister s 10 litara amfetaminskog ulja koje se koristi u proizvodnji spida
Policajci u Bijeljini zaustavili su putnički Chevrolet, kojim je upravljao Š.S., a tokom pretresa unutra je pronađen kanister od 10 s amfetaninskom bazom, odnosno uljem koji je najvašniji sastojak za pravljenje spida, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Na mjestu suvozača bio je S.P., kojeg su policajci uhapsili, kao i vozača.

U pregledu vozila otkrivena je i krivotvorena vozačka dozvola i nekoliko mobitela.

- Zbog postojanja sumnje da se u vozilu nalaze nedozvoljene supstanice, na osnovu naredbe Osnovnog suda Bijeljina policijski službenici Policijske stanice Bijeljina 2, uz saradnju sa Odjeljenjem za organozovani kriminalitet i droge Policijske uprave Bijeljina, izvršili su pretresanje vozila i lica - saopšteno je iz PU Bijeljina.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, prenosi avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.