14.10.2020. 14:55
0
Sarajevo: Uhapšen 28-godišnjak zbog krađe dva automobila
Kako se navodi iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo pripadnici Uprave policije uhapsili su jučer 28-godišnjeg mladića inicijala D. S. zbog krađe automobila iz autokuće "Pantera" na Stupu.

Naime, D. S., rođen 1992. godine u Olovu a nastanjen u Sarajevu, tereti se da je počinio krivično djelo iz člana 287. stav 2. tačke a. KZ F BiH (Teška krađa).

- Dovodi se u vezu sa izvršenjem krivičnog djela teške krađe u prostorije autokuće 'Pantera', ulica Kurta Schorka, općina Ilidža", izvijestila je Uprava policije MUP-a KS.

Prilikom pretresa stana koji koristi D.S. u ulici dr. Silve Rizvanbegović, općina Ilidža pronađeni su premeti iz pomenutog krivičnog djela.

- D.S. će nakon završene kriminalističke obrade biti predat u nadležnost Kantonalnom tužilaštvu Kantona Sarajevo, saopćeno je iz Uprave policije MUP-a KS, prenosi Oslobođenje.


0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.