11.11.2020. 11:40
0
U zloglasnom beogradskom naselju ubijen sin bivšeg fudbalera Sarajeva i Crvene zvezde
U jutrošnjoj pucnjavi u beogradskom naselju Braće Jerković ubijen je Vedran Repčić (41), odranije poznat policiji po više krivičnih djela.

On je, inače, sin nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde i Sarajeva Srebrenka Repčića.

Vedran Repčić je već bio na meti napadača prije četiri godine, ali je preživio atentat. U dosijeu ima nekoliko teških krivičnih djela, piše "Blic".

Kako navode, nepoznati napadač ispalio je više metaka u čovjeka koji je nepomično ostao da leži. Ljekarske ekipe pokušale su da ga reanimiraju na licu mjesta, ali je on podlegao povredama.

Napadač je nakon ispaljenih hitaca pobjegao u pravcu pijace, na sebi je imao tamnu odjeću i sportsku torbu. Uviđaj na licu mjesta je i dalje u toku.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.