24.11.2020. 11:15
1
Maloljetnici se "passatom" prevrnuli na cesti, 16-godišnjak preminuo u KCUS-u
Šesnaestogodišnjak iz Novog Travnika preminuo je u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu usljed teških povreda koje je zadobio preksinoć u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Rostovo.

Kako je za Faktor potvrđeno iz MUP-a Srednjobosanskog kantona, nesreća se dogodila u subotu oko 17.45 sati, kada je na lokalnom putu došlo do slijetanja i prevrtanja automobila "passat", kojim je upravljao maloljetnik, rođen 2006. godine.

Sa njim u vozilu bila su još tri maloljetnika, rođeni 2004, 2006. i 2007. godine, svi iz Novog Travnika.

Tom prilikom svi su povrijeđeni, a 16-godišnjak, koji je bio putnik u vozilu, zadobio je teške povrede opasne po život, te je hitno prebačen za Sarajevo.

Nažalost, kako su nam kazali u MUP-u SBK, danas su iz KCUS-a obaviješteni da je dječak podlegao, prenosi Faktor.ba.

- Pod nadzorom dežurnog kantonalnog tužioca, uviđaj su obavili pripadnici PS Novi Travnik, koji u saradnji sa tužilaštvom poduzimaju potrebne mjere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti ove nesreće - dodali su u policiji.


1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.