25.11.2020. 15:13
0
Kod državljanina BiH u stanu pronađeno 11 kilograma marihuane
Podgorička policija uhapsila je državljanina Bosne i Hercegovine S.V. (44) nastanjenog u Danilovgradu zbog sumnje da se bavi nabavkom i stavljanjem u ulični promet opojne droge marihuana na području Podgorice i Danilovgrada u Crnoj Gori.

Policija je pretresla kuću koju koristi S.V. u Danilovgradu i pronašla 11 većih pvc pakovanja marihuane težine 11,3 kilograma.

- Osim ove materije od S.V. oduzeto je i sredstvo komunikacije, kao i putničko motorno vozilo za koje se sumnja da je koristio prilikom vršenja distribucije opojne droge, saopštila je Uprava policije. 

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom državnom tužiocu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnje, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.