11.12.2020. 13:02
0
Mostar: Srušio se zid Stare općine, jedna osoba povrijeđena
FOTO: Dnevni Avaz
U Mostaru je danas povrijeđen radnik nakon što se na njega obrušila pregrada u unutrašnjosti objekta Stare opštine, poznatom kao zgrada Zema ili Nama, prenosi Avaz.

Radnik je brzom reakcijom građana i uposlenika obližnjih ustanova, a posebno medicinskog osoblja iz ambulante prekoputa Name, odmah izvučen ispod materijala koji se obrušio na njega te ga je ekipa Hitne pomoći odvezla do Kantonalne bolnice Dr. Safet Mujić. 

Inače, na ovom objektu se izvode radovi na uklanjanju nestabilnih dijelova i zaštiti od obrušavanja. Riječ je o objektu koji je devastiran i koji od rata nije obnovljen.

Mostar
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.