15.12.2020. 9:10
0
Policija o stravičnom ubistvu u Sarajevu
Policijski službenici Druge PU su jučer u 13.00 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo ubistva u ul. Glamočka na području općine Centar, uhaspili osobu inicijača S. Lj. (1956.) iz Sarajeva.

"Tom prilikom je smrtno stradala njegova supruga S. Lj., a smrt je konstatovana na mjestu događaja od strane ljekara ZZHMP Kantona Sarajevo", navode iz MUP-a KS.

Tijelo preminule je vozilom JKP Pokop prevezeno u prosekturu Bare.

"O događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo koji je rukovodio uviđajnim radnjama obavljenim od strane policijskih službenika Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, a uhapšena osoba je predata u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo".

Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju navedenog krivičnog djela, prenosi N1.


0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.