13.1.2021. 11:59
0
Odbjegli ubica u iznajmljenom stanu u Banjoj Luci krio marihuanu i 10.500 maraka
U nastavku akcije "Logan", u kojoj je otkriven osuđeni ubica iz Srbije Stefan Stefanović, policija je pronašla još 355 grama marihuane u iznajmljenom stanu koji je koristio Slobodan Stanković, piše Avaz.
Portparol PU Banja Luka Danijela Mučibabić kaže da su operativnim radom istražioci došli do saznanja da S. S. koristi iznajmljeni stan za skrivanje droge.

- Izvršen je pretres tog stana i tom prilikom pronađeno je i oduzeto oko 355 grama marihuane - rekla je Mučibabić.

Stefan Stefanović, koji se tri godine nalazio u bjekstvu, uhapšen je u Banjoj Luci po potjernici Interpola Beograd zbog ubistva navijača Vojvodine u Novom Sadu Milana Pribakovića (29). Zločin se dogodio u oktobru 2017. godine i Stefanović je u odsustvu osuđen na 15 godina zatvora. U Banjoj Luci se krio pomoću lažnog identiteta na ime Nikola Radišić. Zajedno s njim policija je uhapsila Slobodana Stankovića, Milana Gajić i Bojana Đurića zbog sumnje da su mu pružali podršku, te da su bili uključeni i u druga krivična djela budući da je u pretresu Stankovićevog stana pronađen kokain, marihuana kao i 10.500 KM u kešu.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.