22.2.2021. 12:10
1
Sarajlije se opraštaju od vlasnika pekare: Poznat identitet motocikliste koji je stradao u Sarajevu
Prijatelji se na društvenim mrežama opraštaju od Sarajlije Faruka Mudželeta, koji je poginuo jučer u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u sarajevskom naselju Socijalno.

Mudželet je doživio nesreću na motoru jučer u poslijepodnevnim satima, a preminuo je na KCUS-u usljed povreda.

Njegovi poznanici i prijatelji su u nevjerici primili vijest o njegovom odlasku, a na društvenim mrežama se opraštaju od Mudželeta.

Mudželet je bio vlasnik pekare Farina, a mnogi ističu da je bio omiljen u društvu.

Muhamed ef. Velić jedan je od onih koji su poznavali Mudželeta, piše Oslobođenje.

-Hvala vam dobri ljudi na vašim dovama, moj ahbab Faruk je preselio maloprije. Allah da mu se smiluje, oprosti grijehe i uvede u lijepi dzennet, porodici i svima nama podari sabri džemil. Mi smo Allahovi i Njemu se vraćamo! Gospodaru, srca naša osnaži u saburu i imanu! Amin, napisao je Velić, prenosi SB.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.