25.2.2021. 21:12
1
Incident na tramvajskoj stanici na Otoci: Muškarac nožem napao revizore koji su mu tražili kartu
FOTO: Dnevni Avaz
Nepoznati putnik, naoružan nožem, napao je danas revizore na tramvajskoj stanici u sarajevskom naselju Čengić-Vila, prenosi Dnevni Avaz.

Prema prvim informacijama, incident se dogodio oko 17:30 sati. Iz KJKP GRAS potvrdili su da se dogodio incident, ali da niko nije povrijeđen.

Iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo za "Avaz" su kazali da im ovaj slučaj nije prijavljen.

Nezvanično Avaz saznaje da su revizori tražili karte od trojice putnika, a oni ih nisu imali. Izašli su na prvoj narednoj stanici, nakon čega je jedan od putnika nožem nasrnuo na revizore.

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.