27.2.2021. 9:54
0
Dadilja ukrala zlato od trebinjske porodice, dio prodala
Dadilja S. V. iz Trebinja, koja je čuvala djecu kod jedne trebinjske porodice, pokrala je zlato iz njihove kuće, a porodica je sve prijavila policiji u petak ujutro, izjavivši da je vrijednost ukradenog zlatnog nakita oko 5.000 maraka.
Policija je prijavu zaprimila oko 8:30 sati i odmah su izvršili uviđaj u kome su stekli osnov sumnje da je izvršilac krivičnog djela S. V. U toku kriminalističke obrade dadilja je priznala krađu i izjavila da je dio zlata prodala u dvije zlatare, dok je dio koji je ostao kod nje odmah vratila.

U Policijskoj upravi Trebinje, čiji su policajci za svega nekoliko sati riješili slučaj, samo su potvrdili krađu i inicijale počinioca, navodeći da su o događaju obavijestili Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je naložilo da se izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv S. V., zbog sumnje da je počinila krivično djelo krađa, dostavi u redovnoj proceduri, prenose Nezavisne novine.

U Policijskoj upravi Trebinje su apelovali na sve građane da dobro paze kome otvaraju vrata svoga doma i koga angažuju po bilo kom osnovu za pomoć u kući.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.