27.2.2021. 22:25
0
Na pješačkom prelazu udario dječaka na biciklu i pobjegao
Portparol Policijske uprave Banjaluka Danijela Mučibabić potvrdila je Srni da se dogodila saobraćajna nezgoda i da je u toku uviđaj.
Banjalučka policija traga za vozačem koji je večeras u naselju Lazarevu na pješačkom prelazu udario dječaka i pobjegao, saznaje Srpskainfo.

Portparol Policijske uprave Banjaluka Danijela Mučibabić potvrdila je Srni da se dogodila saobraćajna nezgoda i da je u toku uviđaj.

Prema prvim informacijama, dječak nije teže povrijeđen.

Jedan od očevidaca je ispričao da je dječak bio na biciklu dok je prelazio pješački prelaz, kada je naišao automobil koji ga je udario, a vozač se nije zaustavio, nego samo produžio.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.