3.3.2021. 8:51
0
Šest godina od ubistva Adnana Salčina, ubice i dalje na slobodi
Šest godina prošlo je od ubistva Adnana Salčina u Sarajevu, a ubica i njegov pomagač i dalje su nedostupni bh. pravosuđu.

Adnan Salčin, sin legendarnog ratnog heroja Sarajeva Ramiza Salčina, ubijen je na jučerašnji dan 2. marta 2015. godine u sarajevskom naselju Mojmilo.

Ubica je ispalio najmanje dva hica iz pištolja, od kojih je jedan pogodio Adnana u ruku, a drugi mu je prošao kroz prsa, prenosi Avaz.

Na vozilu u kojem je ubijen Salčin nije bilo tragova razbijenog stakla, pa sve upućuje na to da je ubica prišao dok je vozilo stajalo na raskrsnici i kroz otvoren prozor upucao Salčina.

MUP Kantona Sarajevo je u septembru prošle godine zbog ubistva Adnana Saličina raspisao potjernicu za državljaninom Srbije Aleksandrom Živkovićem Saletom i Safetom Korićem, koji ima državljanstvo BiH i Srbije. Sumnja se da je Živković bio direktni izvršilac, prenosi Avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.