3.3.2021. 13:52
0
Drama u Maglaju: Nepoznati muškarac pokušao oteti djevojčicu na putu do škole
U Maglaju se jučer odvijala prava drama kada je nepoznata muška osoba pokušala oteti djevojčicu, inače učenicu Osnovne škole "Novi Šeher", saznaje "Avaz".

Naime, učenicu je, u jutarnjim satima, na putu od kuće do autobuske stanice u naseljenom mjestu Domislica nepoznati muškarac pokušao, protiv njene volje, uvesti u automobil.

O ovom događaju oglasio se i Zijad Meškić, direktor škole, koji je potvrdio da se desio pokušaj otmice učenice škole kojom rukovodi.

- Povodom ovog slučaja obaviješteni su roditelji i Policijska uprava Maglaj. Ovim putem pozivamo roditelje da pojačaju oprez za svoju djecu, posebno u odlasku u školu, ali i po povratku - kaže Meškić.

Savjetuje, također, da se učenici kreću u grupama, ne razgovaraju s nepoznatim osobama, te da ne ulaze u nepoznata vozila.

- Učenici putnici treba da koriste samo prijevoz autobusima koje je škola obezbijedila - napominje Meškić.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.