17.4.2021. 12:33
0
Obrat u istrazi u Odžaku: Ispod kreveta pronađeno 17.000 KM, žena puštena na slobodu
Istraga u svezi krađe 20.000 maraka iz kuće H.D. u Odžaku dobila je neočekivani obrat,a uhapšena žena koju su sumnjičili za krađu spomenute sume novca jučer je puštena na slobodu, prenosi "Avaz".

Jedan član domaćinstva u kojem je osam dana boravila 66-godišnja F. Š. iz Mravića u općini Doboj-jug je ženu prijavio da je ukrala 20.000 maraka. Istog dana policija je u Mravićima,na traženje odžačke policije,uhapsila F. Š. i predala je odžačkim krim-inspektorima. Od trenutka hapšenja F. Š. je negirala krađu i na kraju se obistinilo da ona nije lagala i da nije ukrala novac! Naknadnim pretraživanjem kuće ispod kreveta je pronađena kutija u kojoj je bilo 17.000 maraka,a ne kako je prijavljeno-kaže dobro upućeni izvor iz policije.

S obzirom da je istraga vođena pod nadzorom Kantonalnog tužiteljstva iz Orašja dežurna tužiteljica je izdala naredbu da se F.Š. pusti na slobodu i da tu nema elemenata njene krivične odgovornosti.

Nije rečeno da li će itko odgovarati za lažno prijavljivanje djela i otkuda je prijavljena krađa 20.000 maraka,a u kutiji je naknadno pronađeno 17.000 maraka.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.