20.5.2021. 16:13
0
Granična policija BiH zaplijenili 37 kg marihuane
Teretnim motornim vozilom upravljao je državljanin BiH Š. E. Zbog postojanja osnova sumnje da je počinjeno kazneno djelo 'neovlašten promet opojnih droga' obaviješten je dežurni tužitelj Tužiteljstva BiH kao i sudac za prethodni postupak Suda BiH.
Pripadnici Granične policije BiH u srijedu su, u suradnji s Upravom za neizravno oporezivanje, na ulazu u BiH na Graničnom prijelazu Deleuša otkrili veću količinu opojne droge u teretnom motornom vozilu, a riječ je o 37 kilograma marihuane i jednom manjem pakiranju hašiša.

"Prilikom detaljnog pretresa pronađeno je 35 pakiranja u kome se nalazilo 37 kilograma opojne droge marihuane i jedno manje pakiranje s utisnutom slikom u materiji, koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu hašiš. Vrijednost oduzetih psihoaktivnih tvari na uličnom tržištu Bosne i Hercegovine iznosi oko 225.000 KM", priopćila je u četvrtak Granična policija BiH.

Teretnim motornim vozilom upravljao je državljanin BiH Š. E. Zbog postojanja osnova sumnje da je počinjeno kazneno djelo 'neovlašten promet opojnih droga' obaviješten je dežurni tužitelj Tužiteljstva BiH kao i sudac za prethodni postupak Suda BiH. Osoba je uhićena i bit će tijekom dana predana u nadležnost Tužiteljstvu BiH.

Ravnatelj GPBiH Zoran Galić pohvalio je rad pripadnika Postrojbe Granične policije Trebinje koji unatoč teškim uvjetima rada u posljednje vrijeme postižu značajne rezultate u sprječavanju svih oblika kriminaliteta.

"Ovo je još jedna u nizu uspješnih akcija pripadnika Postrojbe Granične policije Trebinje u borbi protiv prekograničnog kriminaliteta, ovim putem im zahvaljujem na maksimalnoj angažiranosti u zaštiti državne granice, kao i Upravi za neizravno oporezivanje i Tužiteljstvu BiH, s kojima uspješno surađujemo", kazao je Galić.

(Fena)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.