18.6.2021. 12:39
0
ZDK - Pucao na dijete iz vazdušne puške: Policija traga za napadačem
U Kaknju je u toku velika policijska potraga - pripadnici Policijske uprave ovog grada intenzivno tragaju za osobom koja je pucala na dijete iz vazdušne puške (vrsta oružja koja ispaljuje metak uz pomoć kompresovanog vazduha).

Naime, kako je saopšteno iz Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, incident se dogodio sinoć.

Policiju su, oko 17.40 sati, obavijestili da je u mjestu Donja Slapnica povrijeđeno maloljetna osoba S.M. iz Kaknja. Dijete je, prema izvještaju iz policije, povrijeđeno nakon što je nepoznata osoba pucala na njega iz vazdušne puške.

- Daljnji rad na dokumentovanju izvršenog krivičnog djela poduzimaju istražitelji Policijske stanice Kakanj - naveli su iz policije.

(Ajdin Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.