1.9.2021. 14:44
0
Detalji nesreće kod Živinica: Vozača kamiona izdalo srce
Srčani udar najvjerovatniji je uzrok smrti šezdesetogodišnjeg Tuzlaka H.A, čije je tijelo pronađeno nakon što je kamion, kojim je upravljao, kod Živinica skrenuo na zemlju pored puta, potvrdili su policijski izvori.

Naime, kako je saopšteno iz policije, u utorak naveče, oko 21.10 sati, u mjestu Višća Gornja, grad Živinice, dogodila se ova saobraćajna nezgoda u kojoj je vozač, upravljajući MAN-om, izgubio kontrolu nad vozilom i skrenuo na zemljanu površinu.

O ovom događaju obaviješten je dežurni kantonalni tužilac koji je izašao na lice mjesta i rukovodio uviđajem.

"Na lice mjesta izašla je ekipa Službe hitne medinicinske pomoći Doma zdravlja Živinice gdje je dežurni ljekar konstatovao smrt vozača", saopšteno je juče iz MUP-a Tuzlanskog kantona.

Iz tog MUP-a su dodali da se u prethodna 24 sata na području Tuzlanskog kantona dogodilo 13 saobraćajnih nezgoda.

"U njima je jedno lice smrtno stradalo, a jedno je teško povrijeđeno. Osim toga, dvije osobe imaju lakše povrede, dok se za još dvije dežurni ljekar nije izjasnio o stepenu povreda", naveli su iz MUP-a TK.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.