2.9.2021. 16:24
0
Tuga: U saobraćajnoj nesreći poginuo ugledni profesor iz Tuzle
"U povodu tužnog događaja, smrti našeg uvaženog prof. dr. Vlade Madžarevića, u petak, 03.09.2021. godine sa početkom u 13 sati u velikom amfiteatru Fakulteta elektrotehnike Univerziteta u Tuzli biti će upriličena komemoracija našem uvaženom profesoru", objavljeno je na stranici ovog Fakulteta.

- Tom prilikom, auditorijumu će se obratiti dekan Fakulteta elektrotehnike prof. dr. Nerdina Mehinović te kolege koje su poznavale lik i djelo cijenjenog prof. dr. Vlade Madžarevića. Knjiga sjećanja na prof. dr. Vladu Madžarevića biti će otvorena u holu Fakulteta elektrotehnike od 03.09. do 10.09.2021. godine - navode s Fakulteta. 

Kako su jutro mediji prenijel, šezdesetosmogodišnji V. M. smrtno je stradao u saobraćajnoj nesreći koja se u srijedu uvečer dogodila u naselju Donji Čaklovići kod Tuzle. Vozač je izgubio kontrolu nad Golfom i udario u zid kuće. Povrede koje je zadobio bile su kobne, a ljekari Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla su konstatovali njegovu smrt.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.