7.9.2021. 15:29
4
Detalji teške nesreće kod Ilijaša: Mislio sam da se zeza, udario je pravo u autobus
Danas se u mjestu Stupe kod Ilijaša desila teška saobraćajna nesreća u kojoj su smrtno stradale dvje osobe.

On je išao skroz desnom stranom. Vozio je dvoje djece na putu Srednje-Ljubina. Vidio sam ga na 100 metara. Mislio sam zeza se, a on je direktno udario u autobus. Jedno dijete je povrijeđeno, odvezeno je u Vogošću. Prišao sam da pružim pomoć. Auto je moralo biti okrenuto da bi izvadili vozača - priča svjedok nesreće, prenosi Oslobođenje.

Podsjetimo, na magistralnom putu M-18 u mjestu Stupe kod Ilijaša došlo je do sudara minibusa i putničkog vozila, a tom prilikom su stradale dvije osobe. Osim ove dvije osobe, nije bilo više povrijeđenih.

4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.