11.10.2021. 14:44
0
Povrijeđen vozač Volva: Volvom udario u Passat pa se zabio u drvo
U saobraćajnoj nesreći koja se danas u popodnevnim satima dogodila u centru Bijeljine povrijeđen je vozač automobila Volvo. On je kolima Hitne pomoći prevezen u medicinski centar Bijeljina gdje mu je ukazana pomoć.

Do nesreće je došlo kada je Volvo ostvario kontakt na pješačkom prijelazu sa automobilom Peugeot, da bi se nakon toga zabio u obližnje drvo. 

Policijski službenici su ubrzo stigli na mjesto nesreće i u toku je uviđaj kako bi se utvrdili uzroci koji su doveli do ove neobične saobraćajne nesreće. 

U automobilu Volvo aktivirali su se i vazdušni jastuci, što govori o silini udara automobila u drvo i živu ogradu pored kolovoza. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.