22.10.2021. 18:27
0
Brčaku 14 godina za ubistvo oca: Automatskom puškom zadao mu više udaraca u glavu
Dalibor Jovičević (35) iz Brčkog pravosnažno je osuđen je na 14 godina zatvora zbog ubistva oca Slavka Jovičevića u februaru prošle godine u mjestu Brezovo Polje - Novo Naselje.

Kako je saopćeno iz Tužilaštva Brčko distrikta BiH, dokazali su krivicu Dalibora Jovičevića kojem je nakon žalbenog postupka pred Apelacionim sudom Distrikta, pravosnažno izrečena kazna za krivično djelo ubistvo.

- Tužilaštvo Distrikta optužilo je Dalibora Jovičevića da je između 11. i 12. februara prošle godine u mjestu Brezovo Polje - Novo Naselje na svirep način lišio života njegovog oca - navode iz Tužilaštva.

Kako je navedeno u optužnici, optuženi je dok se u kući nalazio sam sa njim, tvrdim predmetom - automatskom puškom ocu zadao više udaraca u predjelu glave usljed čega je nastupila trenutna i nasilna smrt žrtve.

Tužilaštvo je na suđenju pred Osnovnim sudom uspjelo dokazati da je ubistvo Slavka Jovičevića počinjeno na svirep način.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.