25.10.2021. 15:47
0
Kantonalni sud u Sarajevu izrekao presudu: Pedofilu pet godina i deset mjeseci zatvora
Za krivično djelo bludne radnje i zadovoljavanje pohote pred djetetom, optuženi M.L. pravomoćno osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 5 godina i 10 mjeseci.

Kantonalni sud u Sarajevu potvrdio je prvostepenu presudu Općinskog suda u Sarajevu od 29.04.2021. godine, postupajuće sudije Merime Kurtović Bilić, a kojom je optuženi M.L., pravomoćno osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od pet godina i deset mjeseci i to:

Za počinjeno krivično djelo bludne radnje Sud je utvrdio kaznu zatvora u trajanju od četiri godine, a za počinjeno krivično djelo zadovoljenje pohote pred djetetom ili maloljetnikom, Sud je utvrdio kaznu zatvora u trajanju od dvije godine te je optuženog osudio na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od pet godina i deset mjeseci.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.