4.11.2021. 11:06
0
Alen Kopić osuđen na sedam godina zatvora zbog ubistva oca Selima u Kasindolu
Postupajući po optužnici Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, Okružni sud u Istočnom Sarajevu, 2. novembra , donio osuđujuću presudu protiv Alena Kopića zbog krivičnog djela ubistvo i tjelesna povreda, te mu izrekao jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od sedam godina i sedam mjeseci, saopćeno je iz OJT Istočno Sarajevo.

Optužnicom se  Kopić teretu da je 20. juna oko 13:45 sati , u ulici Kasindolskog bataljona, opština Istočna Ilidža, u pomoćnom objektu – garaži koja se nalazi pored porodične kuće, nakon verbalnog sukoba, metalnom šipkom dužine 102,5 centimetra,, u namjeri da ga ubije, više puta u predjelu glave udario svog oca  Selima Kopića (64), rođen u Tesliću.

- Čime mu je nanio povrede opasne po život, koji je potom vozilom Hitne pomoći prevezen u JZU Bolonica „Srbija“ gdje je imenovani hospitalizovan, da bi od strane dežurnog ljekara u 15  sati konstatovano da je K. S. usljed zadobijenih povreda preminuo, nakon čega je istog dana, istom metalnom šipkom zadao udarce i K. Š., sestri K. S., koja je od udaraca zadobila tjelesne povrede u predjelu glave i ruku- navodi se u saopćenju, prenosi avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.