22.11.2021. 13:02
0
Građani bili uznemireni: Policija uhapsila naoružanog muškarca koji je na Ilidži polupao tri vozila
U sarajevskom naselju Ilidža jučer ujutru se odvijala prava drama.

Naime, nekoliko stanovnika Ilidže obratilo se tokom dana Faktoru kazavši ih je jutros probudila galama. Navodno je muškarac fizičkički maltretirao ženu, zatim je oštetio nekoliko parkiranih automobila da bi se na kraju dao u bijeg. No, policija ga je uspjela uhvatiti. Dio ovin navoda potvrdili su u Operativnom centru Ministarstva untrašnjih posloova Kantona Sarajevo.

- U 6.30 sati došlo je do narušavanja javnog reda i mira. Muškarac je oštetio tri automobila, a uz sebe je imao gasni pištolj - kazali su za Faktor u MUP-u KS.

Da li je u izvještajuu potvrđeno nasilničko ponašanje prema jednoj ženi?

- Tu informaciju zasad nemamo. Možda bude u sutrašnjem širem izvještaju - istakli su.

Prema infromacijama pomenutog medija, izgrednik više nije na području KS.

- Da, on je predat u nadležnost MUP-a Zeničko-dobojskog kantona - potvrdili su iz MUP-a KS Faktoru.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.