23.11.2021. 18:39
0
Nezvanični detalji tragedije u Zenici: Zbog ljubomore ubio bivšu suprugu koja je živjela sa drugim muškarcem
Ubistvo žene, koje se u poslijepodnevnim satima dogodilo u Babinoj rijeci, potreslo je građane Zenice. Prilikom pucnjave smrtno je stradala 36-godišnja H.S..

Kako prenose pojedini mediji, muškarac je ispalio više hitaca prema ženi, koja je uslijed povreda zadobijenih od vatrenog oružja, nažalost, preminula.

Nezvanična saznanja govore o tome da je riječ o bivšim supružnicima, te da je muškarac usmrtio svoju bivšu ženu. Razlog svemu je, navodno, ljubomora.

Komšije koje stanuju u blizini govore da je žena živjela sa drugim muškarcem, te da je dvoje djece ostalo bez majke. 

Zenička policija još uvijek traga za osumnjičenim muškarcem, a veliki broj policijskih patrola prisutan je na ulicama Zenice, kao i na izlaznim "punktovima" iz ovog grada.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.