5.12.2021. 19:15
0
Pripadnici GSS-a Zenica pronašli tijelo nestalog muškarca
Pripadnici Gorske službe spašavanja (GSS) Zenica noćas su pronašli tijelo starijeg muškarca, čiji nestanak je prijavljen u subotu.

Prema informacijama iz GSS-a Zenica, njima je sinoć u 22.31 sati prijavljeno da je u naselju Gradišće/Hinovići nestao stariji muškarac S. H. (73).

- Nakon obavljenog razgovora i prikupljenih informacija, organizovana je brza potraga. U 22.45 nakon sagledavanja okolnosti i terena, voditelji potrage raspoređuju timove od devet članova stanice i "K9" tim (potražni pas Atos), te se kreće sa detaljnim pretraživanjem užeg dijela područja - naveli su iz GSS-a.

Potraga je, kako su dodali, nažalost okončana 45 minuta nakon ponoći, kada je pronađeno tijelo nestalog muškarca.

- Obaviješteni su Hitna pomoć Zenica i policijska stanica Centar Zenica za dalji uviđaj. Ovim putem izražavamo saučešće porodici - saopćeno je iz GSS Zenica.

 
GSS Zenica
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.