19.1.2022. 15:55
0
Spriječena tragedija kod Doboja: Prijavio da će se objesiti, policajci ga zaustavili
Starija osoba (65), čiji inicijali nisu saopšteni, nazvala je jučer Policijsku stanicu u Petrovu i prijavila da će se objesiti, a tragedija je spriječena pravovremenom reakcijom policije, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

U saopštenju se navodi da su policajci osobu zatekli u dvorištu, na ljestvama na visini od oko četiri metra sa vezanom omčom oko vrata, te je konstantno ponavljala da će se ubiti.

- Nakon petnaestominutnog razgovora navedeno lice je pristalo da skine omču oko vrata i da siđe s ljestava nakon čega je službenim vozilom odvezeno u Dom zdravlja "Ozren" u Petrovu, a potom prevezeno u dobojsku bolnicu "Sveti apostol Luka" gdje je zadržano na liječenju, navodi se u saopštenju.

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.