25.1.2022. 10:49
0
MUP RS vozaču iz Širokog Brijega oduzeo Audi zbog skoro 12.500 KM duga za kazne
Policijski službenici Policijske stanice Jezero jučer su od osobe inicijala D.B. iz Širokog Brijega, koje je višestruki povratnik u činjenju prekršaja, privremeno oduzeli putnički automobil marke „Audi“.

Naime, policijski službenici Policijske stanice Jezero, prilikom kontrole učesnika u saobraćaju izvršili su kontrolu putničkog automobila marke „Audi“ kojim je upravljao D.B. iz Širokog Brijega, koji je upravljao vozilom bez važeće vozačke dozvole.

Provjerama u službenim evidencijama utvrđeno je da je navedena osoba višestruki povratnik u činjenju prekršaja, te da isti ima dug u Registru novčanih kazni u iznosu od oko 12.480 KM.

Vozilo je privremeno oduzeto, a protiv D.B. nadležnom sudu, biće podnešen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.


(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.