12.2.2022. 22:03
0
Tuča u klubu: Obezbjeđenje pretuklo trojicu maloljetnika, jedan teško povrijeđen
S.B. i M.D. iz Banjaluke uhapšeni su zbog sumnje da su pretukli trojicu maloljetnika ispred jednog banjalučkog kluba, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka, pišu Nezavisne.
"Nadležnoj policijskoj stanici, u 00.55 časova prijavljeno je da je u toku tuča više osoba ispred ugostiteljskog objekta u Banjaluci. Izlaskom na lice mjesta, utvrđeno je da su lica S.B. i M.D., radnici obezbjeđenja ugostiteljskog objekta, nanijeli povrede trojici maloljetnih lica. Jedno maloljetno lice je zbrinuto na Univerzitetski - klinički centar Republike Srpske", navodi se u saopštenju.


Iste večeri u 3.25 časova policajci su postupili po prijavi da je u istom ugostiteljskom objektu došlo do tuče.


"Na licu mjesta utvrđeno je da su osobe N.R., D.D. i V.V. fizički napale dva konobora navedenog ugostiteljskog objekta. Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo 'Tjelesna povreda' sve tri osobe su uhapšenje", ističe se u saopštenju.


O oba događaja je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Rad po navedenim predmetima je u toku.


(Kenan Bešlija) 
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.