29.4.2022. 12:13
0
Povrijeđeni u jučerašnjoj stravičnoj nesreći u Mostaru otpušteni iz mostarske bolnice
FOTO: Source
Nakon jučerašnje stravične nesreće u Drežnici, kod Mostara, u kojoj je cisterna s naftom završila u jezeru, povrijeđeni su prevezeni u Univerzetsku kliničku bolnicu Mostar.

Danas su oni otpušteni na kućno liječenje, a iz bolnice je saopćeno da su svim povrijeđenim u jučerašnjoj nesreći utvrđene lakše povrede i da su oni otpušteni na kućno liječenje. U Centar urgentne medicine Mostar jučer je dovezeno sedam povrijeđenih putnika iz kombija slovenačkih registarskih oznaka.

Podsjetimo, u nesreći su učestvovali kombi i cisterna. Kombi je u kobnom trenutku, pod još neutvrđenim okolnostima, prešao na suprotnu stranu ceste kada je nailazila cisterna. Od siline udara, cisterna je završila u jezeru a nedugo poslije otplutala je tristotinjak metara nizvodno. Vozač cisterne je, kako smo ranije objavili, pokušao izbjeći direktan sudar, ali, nažalost, to se kobno po njega završilo.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.