1.7.2022. 12:23
0
Nova paljevina u Sarajevu: BMW gorio u Novopazarskoj ulici
Pripadnici Policijske uprave Novo Sarajevo obaviješteni su sinoć u 22 sata da je u ulici Novopazarska, došlo do požara na automobilu BMW, vlasništvo A.A. iz Sarajeva. Požar su ugasili pripadnici PVB Kantona Sarajevo.

Tom prilikom nije bilo povrijeđenih osoba, dok je na vozilu nastupila materijalna šteta. 

- O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj će obaviti policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještak PPZ-a. Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju pomenutog događaja- saopćeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo. 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.