5.7.2022. 9:19
2
Bilal, sin ranjenog Hameda Lukomirka iz Konjica: Otac je štitio mene i brata, ispaljeno je više od 10 metaka
Konjicu je sinoć došlo do pucnjave u kojoj je teško ranjen muškarac. Prema informacijama, ranjen je nekadašnji pripadnik Diverzantskog odreda Akrepi iz Konjic Hamed Lukomirak Pijevac u kojeg je ispaljeno više od 10 metaka.

Njegov sin, Bilal Lukomirak je u potresnoj ispovijesti istakao da su prvo ispaljena tri metka na njega i brata, te da je otac stao ispred njih kako bi ih zaštitio. Na njega je pucao Armin Variščić Škico.

- Stao je u zaštitu djece i išao na pištolj. Otac je ispao heroj. Narkoman je nas napao, ne znam zašto - ispričao je Bilal Lukomirak .

Kako ističe, doktori u Sveučilišnoj klinicičkoj bolnici Mostar se dive kako je njegov otac preživio.

- Izvađeno je 10 metaka iz njega. Dive se kako je preživio i kako je jak - zaključio je Bilal Lukomirak.

Podsjećamo, kako smo sinoć objavili, uhapšene su dvije osobe, otac i sin, prenosi avaz.

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.