6.7.2022. 15:13
0
Uhapšen muškarac koji je bježao policiji u ukradenom vozilu: Bjegunac odranije poznat policiji, riječ je o Jusufu Muharemagiću
Policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo su na osnovu prikupljenih operativnih saznanja o osobi koje se dovodi u vezu sa teškom krađom motornog vozila, a kojim je upravljajući na području grada izazvao više saobraćajnih nesreća, te se udaljio sa lica mjesta, utvrdili da se radi o Jusufu Muharemagiću (36) iz Sarajeva.

-Poduzimajući mjere i radnje na pronalasku istog, policija Kantona Sarajevo je, uz saglasnost dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo i na osnovu Naredbe dežurnog sudije Općinskog suda u Sarajevu, izvršila pretres kuće u ulici Safvet bega Bašagića, na području općine Stari grad Sarajevo, kojom prilikom je pronađeno navedeno lice i isto je lišeno slobode, saopćeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Također, uhapšen je i Samir Perendija (37) iz Sarajeva, zbog krivičnog djela "Pomoć učinitelju poslije učinjenog krivičnog djela".

Nad ovim licima, policijski službenici, pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, vrše kriminalističku obradu u službenim prostorijama Policijske uprave Stari Grad.

Jusuf Muharemagić je odranije poznat policiji.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.