10.8.2022. 15:15
1
Sejdin Kapo iznio svoju verziju događaja: Nisam ja upravljao vozilom, već sam ga izrentao. Momak nam je psovao majku, bio sam izrevoltiran...
Tekst povodom nesavjesnog vozača Sejdina Kape iz Sarajeva koji svakodnevno krši saobraćajne zakone u Kantonu Sarajevo, te video klipovi koji to dokazuju podigli su lavinu komentara na društevim mrežama, te se postavlja samo jedno pitanje.

Zašto MUP KS ne reaguje? 

Na cijeli slučaj, oglasio se i Sejdin Kapo, vlasnik vozila marke VW koji je uočen na oba video klipa koja se šire društvenim mrežama. Šta se to zaista dogodilo u razmaku od dva dana, ispričao nam je sam Sejdin, prenosi CH.

Šta je Kapo izjavio, pogledajte ovdje.

@crnahronikaofficial Oglasio se Sejdin Kapo za CH: Niko nije povrijeđen. Niko nije ugrožen. Nije mi jasno zašto se diže ovolika panika i blati se moje ime" #crnahronika ♬ original sound - crnahronikaofficial
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.