16.8.2022. 9:17
0
Jedna osoba smrtno stradala u blizini Lukavca
U saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Tuzla - Doboj koja se dogodila u utorak oko 3.40 sati jedna osoba je smrtno stradala, potvrđeno je u Policijskoj upravi MUP-a Tuzlanskog kantona.

- Tri osobe su povrijeđene i prevezene su u Univerzitetsko - klinički centar radi pružanja liječničke pomoći. U saobraćajnoj nesreći učestvovala su dva putnička automobila - navode u Policijskoj upravi MUP-a TK. 

Saobraćaj na magistralnom putu Tuzla - Doboj je obustavljen i preusmjeren na alternativne pravce. U toku je uviđaj kojim rukovodi dežurni kantonalni tužilac Kantonalnog tužilaštva TK, a potrebne mjere i radnje poduzet će službenici Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Lukavac. 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.