29.8.2022. 13:49
0
Zatraženo produženje pritvora za Edvina Imamovića i ostale uhapšene u akciji "Nevera"
Tužilaštvo BiH uputilo je Sudu BiH prijedlog za produženje pritvora trojici uhapšenih u akciji sarajevske policije kodnog naziva "Nevera", a koja je prije mjesec provedena po nalogu Suda BiH i nadzorom državnog Tužilaštva, saznaje portal "Avaza".

Produženje pritvora za dva mjeseca je predloženo za Edvina Imamovića, koji se odranije sumnjiči da je pomagao Adelu Kabašu osumnjičenom za ubistvo Mehmeda Ramića na Pofalićima. Produženje pritvora se traži i za uhapšene Emira Subašića i Emira Begića. 

Nakon prikupljenih informacija i Izvještaja analize komunikacija na aplikaciji Sky, osnovano se sumnja da se ove osobe i njima drugi poznati pripadnici iz BiH, bave neovlaštenom proizvodnjom i prometom opojnih droga i drugim krivičnim djelima i to najčešće na području Kantona Sarajevo i Pala, kao i na širem području BiH.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.