26.10.2022. 10:45
1
Uhapšen Zlatko Ibrišimović, advokat Admira Arnautovića Šmrka
Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo uhapsili su sarajevskog advokata Zlatka Ibrišimovića, potvrđeno je iz Uprave policije MUP-a KS. Hapšenje je izvršeno po naredbi Tužilaštva BiH.

Advokat Ibrišimović je bio branilac Admira Arnautovića Šmrka koji je nedavno uhapšen zbog organiziranog kriminala, piše Avaz. 

Prije nekoliko dana najavljeno da će uslijediti hapšenja nakon što je pripadnik Direkcije za koordinaciju policijskih tijela (DKPT) BiH Fahrudin Gačanović, sve priznao tužiocima, čime je ustvari postao saradnik ove pravosudne institucije. 

Ibrišimović je advokat i uhapšenog narkobosa Milana Matkovića iz Trebinja.

Uhapšen je zbog aplikacije Sky, jer se u kriptovanim porukama spominje njegovo ime. 


1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.