28.10.2022. 22:39
2
Oglasio se vlasnik "Čajdžinice Džirlo" u kojoj se desila pucnjava: Bio je tu jedan momak u vjeri, maksimalnoj vjeri...
20.10.2022. godine oko 19 sati došlo do pucnjave u ugostiteljskom objektu “Čajnica Džirlo”, u ulici Kovači. Kako je saopćeno iz sarajevske policije, NN osoba je iz vatrenog oružja ranila J.O., rođenog 1971. godine u Sarajevu.

Povrijeđenom je ljekarska pomoć ukazana od strane ekipe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, a potom u UKC u Sarajevu, gdje su od strane ljekara konstatovane lakše tjelesne povrede.O svemu je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo koji je naložio da se izvrši uviđaj i poduzmu sve mjere i radnje na rasvjetljavanju krivičnih djela.

Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenih krivičnih djela piše Crna-Hronika.

Nakon nemilih scena u čajdžinici oglasio se vlasnik objekta Husein Džirlo koji je ispričao šta se sve desilo te kobne noći.

“Slušaj da ti kažem, mene nije briga šta će ko kazati. Šta je bilo među ljudima, ne znam. Čovjeka sam vidio, i ovo što ću sada kazati me iznenadilo i sve je moguće.

Čovjek koji je u vjeri, maksimalnoj vjeri navrati tu kod mene, popije kafu da bi ja u momentu vidio, ulazi momak na vrata i odmah njegov gard mi je bio na neki način čudan bio. Al ja ništa ne znam, priđem kao i svakom gostu, prilazim vratima i pitam: “Da li želite sjesti?” – ne poznajem čovjeka.

On jednostavno ravno krenu, Ja mislio da momak hoće da sjedne. Ja nisam vrata ni zatvorio, ja sam čuo taj pucanj, okrenuo se i vidio tog momka i momka koji je u vjeri, jednostavno razgovor su imali. Ja sam se izgubio.  Prišao sam momku i kazao: “Care molim te, bilo koji problem da imaš, već si mi problem napravio. Ja ih ne znam. Takva stvar se mogla desiti i u drugoj kafani. Svijet šta hoće da misli nek misli.” – izjavio je čajdžija.  Husein Džirlo za Avaz.

Pucnjava
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.