27.11.2022. 10:46
0
Navijači Sarajeva navodno u Širokom presreli i pretukli više osoba, uhiapšeni u klubu navijača Veleža
Navijači FK Sarajevo Horde zla sinoć su oko ponoći u Širokom Brijegu presreli i pretukli veću grupu nepoznatih muškaraca, a na koncu im palicama razbili automobil u kojem su se nalazili.

Kako saznaje hercegovina.info, nakon brze reakcije mostarske policije, grupa napadača je lišena slobode oko 2.30 i to u klubu navijača ‘Red Army’, najvatrenijih navijača FK Velež u blizini Fejićeve ulice.

Kod njih je pronađena određena količina nedopustivih sredstava, a na mjestu događaju su im oduzete palice, noževi, čekići, suzavac.

Još uvijek se ne zna stepen povreda kod žrtava ovog huliganskog napada koji se dogodio u ligaškoj pauzi kad se ne odigravaju utakmice bh. Premijer lige.

Motiv napada je također još nepoznat, iako se špekulira da je ovo jedna od osveta za Vedrana Puljića, pokojnog navijača FK Sarajevo koji je nastradao u Širokom Brijegu tokom navijačkih nereda 2009. godine kad je likvidiran iz pištolja pored stadiona Pecara.

Huligani
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.