9.12.2022. 11:18
0
Maloljetnik automobilom udario pješakinju i pobjegao sa mjesta nesreće: Žena je teško povrijeđena
U saobraćajnoj nesreći koja se jučer dogodila u Gimnazijskoj ulici u Sarajevu povrijeđena je jedna osoba. Nesreća se, podsjećamo, dogodila u 12.50 sati, kada je došlo do udara i obaranja na kolovoz pješakinje E. G. (1944) iz Sarajeva.

Nju je, kako je saopćeno iz MUP-a KS-a, vozilom marke Mini Cooper S (J73-A-594), udario nepoznato vozač koji je potom pobjegao sa mjesta nesreće.

- U ovoj saobraćajnoj nezgodu teške tjelesne povrede u vidu frakture desnog skočnog zgloba zadobila je pješakinja, kojoj je ljekarska pomoć ukazana u Općoj bolnici “Prim. dr. Abdulah Nakaš” u Sarajevu, gdje je zadržana na daljem liječenju. Istog dana, u službene prostorije PU Novi Grad Sarajevo pristupili su vlasnik navedenog vozila H. T. (2003) iz Sarajeva i maloljetnik rođen 2005. godine, nastanjen u Sarajevu, koji je upravljalo Mini Cooperom prije sticanja prava na upravljanje motornim vozilom “B” kategorije. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještak mašinske struke. Policijski službenici Odjeljenja za saobraćajne istrage nastavljaju rad na dokumentovanju navedene saobraćajne nezgode, navode iz MUP-a. 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.