17.1.2023. 8:27
0
Konobarica u kafani u bh. gradu pretukla dva muškarca drvenom palicom: Vrijeđali, prijetili i nisu htjeli račun da plate
Policijskoj stanici Cazin obratila se A.M. (34) zaposlena u kafiću "Tekila" i prijavila dva muškarca zbog prijetnji.

Kako je kazala vlasnica kafića Z.E. (46), dva mlađa muškarca su konzumirala alkohol i kada je došlo vrijeme da plate račun, verbalno su se sukobili s konobaricom A.M (34).

Međutim, nakon verbalnog, muškarci su krenuli i fizički da se sukobe sa A.M (34), ali ona je u tom momentu u torbi imala "peper sprej", te je nakon toga uzela drvenu palicu i izudarala muškarce s njom.

Ubrzo je na lice mjesta stigla policijska patrola, ali mladići su pobjegli u nepoznatom smjeru. Međutim, uskoro su pronađeni, te su protiv istih podnesene prekršajne prijave. Zbog povreda, nastalih udaranjem drvenom palicom, ponuđeno im je da ih se odveze u Dom zdravlja Cazinu, ali oni su to odbili.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.