5.2.2023. 10:40
0
Crna nedjelja: Žena u Čapljini počinila suicid vješanjem, muškarac pucnjem iz vatrenog oružja
FOTO: Ilustracija
U Prozor-Rami u četvrtak je muškarac počinio suicid iz vatrenog oružja, a žena u Čapljini vješanjem, priopćeno je u petak iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Policijskoj stanici Prozor u četvrtak u 10,40 sati obratio se Z.A.(1985.) iz Prozora i prijavio da je njegov otac Z.J.(1939.) u obiteljskoj kući u mjestu Gmići počinio sucidi  vatrenim oružjem, stoji u policijskom izvješću.

Istoga dana, u 14,10 sati u PU Čapljina obratio se M.C.(1984.) iz Dračeva i prijavio da je samoubojstvo vješanjem izvršila R.R.(1965.).


Kako se navodi, žena je suicid počinila u potkrovlju obiteljske kuće u mjestu Dračevo.

U oba slučaja policija je izvršila očevid, dodaje se, piše Centralna.ba. 

(Erna H.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.