7.2.2023. 14:25
0
Dok je pratio navigaciju muškarac vozeći Cadilaca završio u minskom polju
FOTO: Ilustracija
Nedavno se u našoj zemlji dogodio čak i za našer prilike neobičan slučaj. Jedan muškarac, koji živi u Americi, a inače je iz Donjeg Vakufa, došao je u BiH prrvi put nakon 26 godina kako bi posjetio rodbinu.

Prenoseći njegovu izjavu, portal Crna-hronika piše kako je iz SAD-a je unaprijed poslao automobile Mercedes AMG i Cadilac, "da bi imao šta vozati po Bosni".

Međutim, prateći navigaciju sletio je s puta i završio je u minskom polju. Na kraju je njegovo vozilo izvučeno uz pomoć bagera lokalne šumarije.

- Sletio sam s puta prvi put u Vakufu kada sam krenuo da obiđem familiju. Zeznuo me je GPS i zaglavio sam u minskom polju. Bagerima su me morali čupati. Ovaj džip je 4×4 a težak je 4,3 tone. Ne znam ni kako sam ga izvukao al ovo su bosanski putevi.

Neka narod vidi kako je vani, svako nas dere na kulturan način a niko neće da pomogne kada ovako zaglavimo. Hvala momcima iz Šumadije koji su me izvukli, izjavio je ovaj muškarac.

(Erna H.) 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.