6.6.2023. 8:36
0
Prve fotografije s mjesta stravične nesreće kod Busovače: Poginula žena
FOTO: Čitatelj Source.ba portala
U stravičnoj nesreći koja se dogodila jutros u Polju, na području Busovače poginula je jedna osoba.

Kako saznaje Avaz, poginula je ženska osoba.

Policija je trenutno na terenu i obavlja uviđaj, a put je blokiran.

Osoba inicijala B.N. (1988.) poginula je jutros u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Busovače u mjestu Polje, potvrđeno je za isti medij iz MUP-a SBK.

- Jutros oko 05:40 sati na magistralnom putu u mjestu Polje, općina Busovača dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali B.N. (1988.) iz Zenice koja je upravljala putničkim motornim vozilom marke Volkswagen Polo i V.A. rođen 1998. godine koji je upravljao teretnim motornim vozilom marke Scania. U ovoj nezgodi vozačica B.N. je smrtno stradala, dok je na vozilima pričinjena znatno manja šteta – rekao je Hasan Hodžić, portparol MUP-a SBK za Avaz.

Uviđajne radnje s mjesta nesreće vrše policijski službenici s Odsjeka krim policije PU Kiseljak.


FOTO: Avaz

Podsjetimo, nesreća se desila jutros nešto prije 6 sati kada je došlo do sudara kamiona i automobila. 


FOTO: Avaz

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.