23.10.2023. 16:59
0
Detalji ubistva starice u Modriči: Uhapšene tri osobe
FOTO: nezavisne novine
Na tijelu starice su primijećeni tragovi uboda nožem

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije PU Doboj, uskoro bi mogli rasvijetliti teško krivično djelo, ubistvo starice M.H. (69) koje se dogodilo u nedjelju oko 21 sat u ulici Cara Lazara u Modriči.

Ovu informaciju danas je oko 15 sati medijima podijelio načelnik Sektora kriminalističke policije PU Doboj Dragan Sušić. On je kazao kako je ubistvo starice u Modriči, PS Modriča prijavljeno 22. oktobra oko 21 sat. Na lice mjesta izašli su policijski službenici PS Modriča i obezbijedili kuću u kojoj je starica ubijena.

Uviđaj su obavili policijski službenici PU Doboj u prisustvu tužitelja OJT Doboj, a u isto vrijeme započeli su istražne radnje na identifikaciji i pronalasku počinilaca krivičnog djela ubistva.

- Sa više osoba je obavljen razgovor, a danas smo slobode lišili tri osobe i u toku je kriminalistička obrada. Na tijelu starice su primijećeni tragovi uboda nožem. Više detalja, kao i o motivima ubistva starice u ovom momentu ne mogu dati - kazao je načelnik Sušić.

Istraga će svakako pokazati zbog čega je ubijena starica, kao i šta su trojica muškarca radila u kući. Naređenja je i obdukcija tijela starice, prenosi Avaz.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.