11.1.2024. 16:33
0
U Drini pronađeno tijelo ženske osobe u fazi raspadanja
FOTO: ilustracija
Tijelo ženske osobe izvučeno je danas iz rijeke Drine u mjestu Balatun kod Bijeljine, saopšteno je iz bijeljinske Policijske uprave. Pripadnici Civilne zaštite su oko 9.50 iz Drine izvukli tijelo koje je u fazi raspadanja.

Mještani su juče oko 16.15 prijavili policiji da se u Drini nalazi tijelo nepoznate ženske osobe, čije je izvlačenje odgođeno za danas zbog loših vremenskih uslova.

To je naložio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je zajedno sa policijom izašao na lice mjesta.

Policija je obavila uviđaj. U toku je rad na identifikaciji tijela i preduzimanje svih potrebnih mjera i radnji pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

drina
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.