29.1.2024. 18:59
0
Osumnjičeni za ubistvo na Otoci Adem Šuman predat u prostorije za zadržavanje MUP-a KS
FOTO: Dnevni Avaz
Muškarac koji je osumnjičen za ubistvo 19-godišnjaka u sarajevskom naselju Otoka predat je u prostorije za zadržavanje u MUP-u KS gdje će ostati određeni period.

Kao što je od ranije poznato, uhapšeni Adem Šuman ranije je preko advokata izjavio da će se predati. 

Tokom dana, Šuman se predao, a policija se oglasila saopćenjem.

"Policijski službenici Uprave policije MUP-a KS, pod nadzorom tužioca KTKS, danas poslijepodne su lišili slobode muškarca A.Š. (2000) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo Ubistvo (član 166. KZ FBiH) na štetu F.P. (2005) dana 28.01.2024. godine u Sarajevu. Osumnjičeni je trenutno na kriminalističkoj obradi", saopćeno je iz MUP KS.

Osumnjičeni će naredne sate provesti u prostorijama MUP-a nakon čega će biti upućen u prostorije Tužilaštva Kantona Sarajevo.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.