2.4.2024. 15:47
0
Teška nesreća u bh. gradu: Radnik pao sa četiri metra visine, prevezen je u bolnicu
FOTO: ilustracija
Četrdesetšestogodišnji građevinski radnik teško je povrijeđen kada je pao sa zgrade u izgradnji u Bijeljini.

Kako su rekli u Policijskoj upravi Bijeljina, nesreća se desila jutros, a radnik je pao sa četiri metra visine, potvrđeno je Glasu Srpske.

- Sve se desilo na Trgu Draže Mihajlovića, a povrijeđeni je prevezen u Urgentni blok bijeljinske bolnice. Više informacija bit će poznato po okončanju istrage, rekli su u policiji ne navodeći više detalja.

Saznaje se da je povrijeđeni radnik zbog težine povreda transportovan u Univerzitetski klinički centar (UKC) Republike Srpske u Banjoj Luci.

Bijeljina
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.