10.4.2024. 13:10
0
Jeziva nesreća u bh. gradu: Mladića prikliještio traktor, ostao je bez noge
FOTO: Infoprijedor
U šumi Maslin Bar kod Prijedora teško je povrijeđen M. A. iz tog grada kada se traktor prevrnuo i priklještio mu ruku i nogu.

Kako navodi Infoprijedor.ba, nesreća se dogodila sinoć oko 19 sati.

- Na teren su izašli ekipa Službe hitne pomoći i vatrogasci-spasioci TVSJ Prijedor, njih šest sa dva vozila. Po dolasku na mjesto događaja vatrogasci-spasioci su uz dosta muke, zbog nepristupačnosti i težine traktora, uspjeli da priklještenog M. A. izvuku ispod traktora, navodi isti portal i dodaje da je nakon ukazivanja prve pomoći M. A. vozilom Hitne pomoći prevezen u UKC RS u Banjoj Luci.

Na mjestu događaja stigli su i pripadnici Policijske uprave Prijedor.

U toku je rad na utvrđivanju svih okolnosti događaja.

Kako nezvanično saznaje Infoprijedor.ba, povrijeđeni mladić je ostao bez noge.

Prijedor
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.